علت آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ

علت آبریزی از پنل کولر گازی اسپیلت سامسونگ

آبریزی از پنل کولر گازی اسپیلت سامسونگ؛ مشکلی با چند راه‌حل

از رایج‌ترین مشکلاتی که ممکن است برای هر کولر گازی به‌عنوان وسیله تهویه کننده پیش بیاید، آبریزی آن است. این مشکل رایج به دلایل گوناگونی رخ می‌‌‌‌دهد و در صورت عدم رسیدگی به آن، می‌‌‌‌تواند باعث خرابی دستگاه و آسیب به ساختمان شود. برای رفع این مشکل حتما باید آن را با مراکز تخصصی تعمیر کولر گازی در میان بگذارید. البته نکته قابل‌توجه در این مورد اطلاع از دلایل مختلف آبریزی از کولر گازی است. در این مطلب از مرکز خدمات تعمیرات لوازم خانگی سامسونگ سامسونگ پشتیبان با انواع دلایل آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ آشنا می‌‌‌‌شویم.

آشنایی کلی با عملکرد کولر گازی

آشنایی کلی با عملکرد کولر گازی

 برای درک بهتر دلایل آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ، بهتر است در ابتدا با نحوه عملکرد کولر گازی آشنا شویم. اسپیلت وسیله‌ای برای تنظیم دمای محیط است. این کار از طریق عبور هوا از پنل دستگاه صورت می‌‌‌‌پذیرد. رطوبت جداشده، روی لوله‌های ‌اواپراتور انباشته می‌‌‌‌شود و در نتیجه رطوبت و دمای هوا کاهش پیدا می‌‌‌‌کند. در واقع هر پنل کولر گازی به عنوان منبع جمع‌آوری رطوبت عمل می‌‌‌‌کند. کولر گازی با کاهش رطوبت، هوا را به چرخش درمی‌آورد و فیلترهای به‌کارگرفته‌شده در دستگاه، باعث تمیزی هوا می‌‌‌‌شوند.

آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ به دلایل مختلفی رخ می‌‌‌‌دهد

آبریزی از پنل کولر گازی اسپیلت سامسونگ به دلایل مختلفی رخ می‌‌‌‌دهد

سیستم کولر گازی برای دفع آب جمع‌آوری‌شده، آن را در داخل یک ناودانی می‌‌‌‌ریزد و از طریق لوله تخلیه به بیرون انتقال می‌‌‌‌دهد. اما گاهی اوقات، آب از مسیر طبیعی خود خارج شده و از پنل سرریز می‌‌‌‌شود. آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ به دلایل مختلفی رخ می‌‌‌‌دهد که از جمله آن‌ها می‌‌‌‌توان به نشت هوا، مسدود شدن فیلترهای هوا و شکستگی پمپ کولر گازی اشاره کرد.

نشت هوا

یکی از رایج‌ترین دلایل آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ، نشت هوا است. برای اینکه کولر گازی عملکرد بهینه‌ای داشته باشد، هوای انتقال‌یافته به آن باید از دریچه دستگاه عبور کند. اما در صورتی که هوای در حال عبور با نشتی روبرو باشد، منجر به عملکرد نامناسب دستگاه شده و آبریزی آن را به دنبال دارد.

نصب نادرست بخش‌های ‌داخلی و خارجی کولر گازی

در صورتی که بخش‌های ‌داخلی و خارجی کولر گازی به درستی نصب نشده و تراز نباشند، این موضوع می‌‌‌‌تواند منجر به نشتی از کولر گازی سامسونگ شود. به‌علاوه یکی از مشکلات رایج، نصب نامناسب زانویی لوله تخلیه است که منجر به جمع شدن آب و آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ خواهد شد. در این زمینه باید از افراد متخصص در زمینه تعمیرات کولرگازی سامسونگ کمک بگیرید تا مطمئن شوید زانویی لوله تخلیه به درستی نصب شده است یا خیر.

مسدود شدن فیلترهای هوا

زمانی که فیلترهای هوای کولر گازی مسدود می‌‌‌‌شوند، جریان هوای عبوری به‌نوعی مهار می‌‌‌‌شود. این موضع باعث یخ زدن رطوبت داخل دستگاه می‌‌‌‌شود. در این شرایط، هنگامی‌که دستگاه خاموش می‌‌‌‌شود، یخ‌های ‌تشکیل‌شده در فیلتر هوا، ذوب شده و از پنل اسپیلت آب سرریز می‌شود.
نکته قابل‌توجه در این مورد، رسیدگی  منظم به فیلترهای هوا است. شما می‌‌‌‌توانید این کار را به مراکز تعمیراتی متخصص کولر گازی بسپارید تا با سرویس دوره‌ای کولر گازی نسبت به تعمیر یا تعویض فیلتر هوا اقدام کنند. پیشنهاد می‌‌‌‌کنیم به این منظور به فاصله یک تا سه ماه از سرویس‌های ‌دوره‌ای کولر گازی استفاده کنید. در صورت سهل‌انگاری و عدم استفاده از این نوع خدمات، یکی از مشکلات احتمالی این است که گردوغبار زیادی روی فیلتر هوای دستگاه خواهد نشست. به این ترتیب، در صورت بروز مشکل در این بخش از سیستم، کولر گازی نمی‌‌‌‌تواند عملکرد مناسبی داشته باشد. علاوه بر این، نشتی از کولر گازی سامسونگ و سایر مشکلات به وجود آمده هزینه‌های ‌زیادی را بابت کارهای تعمیراتی کولر گازی بر شما تحمیل می‌‌‌‌کند.

شکستگی پمپ کولر گازی

یکی دیگر از دلایلی که می‌‌‌‌تواند منجر به نشتی از کولر گازی سامسونگ شود، شکستگی پمپ دستگاه است. محل قرارگیری پمپ زیر سیم‌پیچ خنک‌کننده دستگاه است و کارکرد آن‌ تخلیه کامل آب است. در صورتی که پمپ به دلیل تجمع گردوخاک خراب ‌شده باشد، آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ اتفاق می‌‌‌‌افتد. در این مواقع باید پمپ کولر گازی را با یک پمپ جدید جایگزین کنید تا آسیب‌های ‌بیشتری به دستگاه وارد نشود.

کثیفی سیم‌پیچی کندانسور

سیم‌پیچی کولر گازی شامل سیم‌پیچی کندانسور، کمپرسور و موتور دمنده است که سیم‌پیچی کندانسور در خارج از منزل قرار گرفته است و از این رو در معرض گردوغبار بوده و زودتر از سایر قطعات کولر گازی دچار فرسودگی می‌شود؛ و این مشکل باعث آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ شود. بنابراین برای جلوگیری از انباشت گردوغبار در سیم‌پیچی کندانسور، باید هرچند وقت یک‌بار به دستگاه رسیدگی کنید.

انسداد ناودانی کولر گازی

ناودانی کولر یا همان سینی تخلیه آب، محلی است که در آن رطوبت جمع شده با یک شلنگ به بیرون هدایت می‌‌‌‌شود. دلیل انسداد این محل و خرابی آن، تجمع گردوغبار و آلاینده‌ها می‌باشد. برای باز کردن ناودانی می‌‌‌‌توانید از دو روش استفاده کنید.

• روش اول برای باز کردن ناودانی: در ابتدا پنل کولر گازی را بلند کنید. برای این کار باید دکمه‌هایی ‌‌که در زیر تعبیه شده‌اند، باز کنید. سپس می‌‌‌‌توانید پنل داخلی کولر گازی را با زاویه 70 درجه بلند کنید. در ادامه آن را با انبردست یا هر ابزار مناسب دیگری ثابت نگه‌دارید و مسیر لوله تخلیه را پاک‌سازی کنید. همچنین توجه داشته باشید که اگر پنل را بیش‌ازاندازه بلند کنید، امکان شکستن آن وجود دارد.
• روش دوم برای باز کردن ناودانی: روش دوم به این صورت است که باید در ابتدا قاب جلویی پنل داخلی را باز کنید. بعد از باز کردن قاب، به لوله‌ها دسترسی پیدا می‌‌‌‌کنید و می‌‌‌‌توانید به‌راحتی آن را تعمیر کنید. همچنین قاب را باید با احتیاط ببندید. در صورتی که دقت لازم را در این مورد به خرج ندهید، خارهای قاب شکسته می‌‌‌‌شوند.

شکستن قاب ناودانی

زمانی که قاب ناودانی دچار شکستگی می‌‌‌‌شود، آب به صورت قطره‌ای از جلوی کولر گازی چکه می‌‌‌‌کند. یکی از علل بروز این مشکل، نصب نامناسب پنل است؛ طوری که فن بلور تعادل لازم را ندارد. در چنین شرایطی، بعد از مدتی پنل داخلی دچار لرزش می‌‌‌‌شود و می‌‌‌‌تواند منجر به شکستن این قطعه از کولر گازی شود.

راه تشخیص شکستن قاب ناودانی

راه تشخیص شکستن قاب ناودانی به این صورت است که معمولا در بالای قابی که فن بلور در آنجا قرار گرفته است، یک ترک کوچک به وجود می‌‌‌‌آید. بعد از مدتی، آب جمع‌آوری‌شده از این ترک خارج می‌‌‌‌شود و به دلیل آلوده بودن آب، ترک نیز به‌صورت یک خط سیاه ‌روی قاب ناودانی ظاهر می‌شود که به رنگ سفید است.

کاهش گاز مبرد کولر؛ از رایج‌ترین دلایل آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ

میزان گاز موجود در کولرهای گازی، تاثیر بسزایی روی عملکرد چرخه سرمایشی آن‌ها دارد. در صورتی که میزان آن از حد استاندارد پایین‌تر باشد، این چرخه نمی‌‌‌‌تواند عملکرد مناسبی داشته باشد و کمپرسور دچار یخ‌زدگی می‌‌‌‌شود. در نتیجه این رشته از اتفاقات منجر به خاموشی دستگاه خواهد شد. بعد از خاموشی دستگاه، یخ‌های ‌ذوب شده در ناودانی پنل کولر گازی جمع می‌‌‌‌شوند؛ و در صورتی که آب جمع شده مسیر برای تخلیه پیدا نکند، از پنل اسپیلت سرریز می‌‌‌‌شود.

عایق نبودن لوله‌های ‌کولر گازی

یکی دیگر از دلایلی که منجر به نشتی از کولر گازی سامسونگ می‌‌‌‌شود، عایق نبودن لوله‌های ‌دستگاه است. در صورتی که دستگاه خنک باشد، رطوبت هوا جذب می‌‌‌‌شود. اگر لوله‌های ‌انتقال آب عایق نباشند، آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ رخ می‌‌‌‌دهد.

محل نامناسب لوله تخلیه

در صورتی که لوله تخلیه در محل نامناسبی قرار داشته باشد باید به‌سرعت آن را اصلاح کرد. چرا که این موضوع ممکن است باعث آبریزی از پنل اسپیلت سامسونگ شود. این اتفاق به دلایل مختلفی رخ می‌دهد که از جمله این دلایل عبارت‌اند از:
• تا خوردن
• انسداد مسیر لوله با گردوغبار و لجن
• تجمع آب در سطح
• شیب نامناسب شلنگ تخلیه

گرفتگی لوله تخلیه

لوله تخلیه کولر گازی ممکن است برخی اوقات دچار گرفتگی شود. شما باید هرچند وقت یک‌بار ببینید که آیا در مسیر لوله آشغال یا ذرات ریز جمع نشده باشد و آن را مسدود کند. در صورتی که لوله مسدود شده باشد، می‌توانید آن را تمیز کنید و پس‌ازآن آب می‌تواند از طریق لوله تخلیه شود. اما اگر لوله مسدود باشد، آب به داخل ساختمان سرریز می‌کند و می‌تواند به منزل شما هم آسیب وارد کند.

 تشخیص به‌موقع مشکلات کولر گازی و رفع آن ها به کمک سرویس دوره‌ای

 تشخیص به‌موقع مشکلات کولر گازی و رفع آن ها به کمک سرویس دوره‌ای

آبریزی از پنل اسپیلت به دلایل مختلفی رخ می‌‌‌‌دهد. از جمله این دلایل می‌‌‌‌توان به نشت هوا، انسداد ناودانی کولر گازی و کثیفی سیم‌پیچی کندانسور اشاره کرد. اما این مشکل به هر دلیلی که اتفاق افتاده باشد باید کار رسیدگی و تعمیر آن را به مراکز تخصصی تعمیر کولر گازی بسپارید؛ چراکه این کار نیاز به بهره‌مندی از دانش فنی بالایی دارد. همچنین توصیه می‌‌‌‌شود به فاصله هر یک تا سه ماه از سرویس‌های ‌دوره‌ای ارائه‌شده از سوی این شرکت‌ها استفاده کنید تا با تشخیص به‌موقع مشکلات کولر گازی و رفع آن‌ها، از بروز آسیب‌های ‌بیشتر به دستگاه شما جلوگیری کنند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید

021-47278

ثبت سفارش 24 ساعته

فرم ثبت سفارش